Winkelwagen

Subtotaal: €0.00
Totaal: €0.00
Zoek op kenteken

NL

Zoek op nummer
Zoek een onderdeel

Tweedehands auto onderdelen

De kans dat u ooit een auto onderdeel moet vervangen is vrij groot, vooral bij oudere auto’s. Daarnaast zijn er ook veel autobezitters die er plezier uit halen om zelf aan hun auto te klussen. In beide gevallen is het prettig als u hier geen fortuin aan hoeft uit te geven. Maar waar vindt u goedkope auto onderdelen?

Het antwoord ligt bij tweedehands auto onderdelen die u uiteraard vindt bij De Boer auto onderdelen. Als moderne autosloperij krijgen wij dagelijks vele afgekeurde sloopauto’s binnen, waarvan wij zoveel mogelijk onderdelen en materialen recyclen. Dit is niet alleen belangrijk voor het milieu, maar biedt ook interessante mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar goedkope auto onderdelen die desondanks in uitstekende staat verkeren.

Goedkope auto onderdelen

Dankzij onze innovatieve voorraaddatabase houden wij exact bij welke auto onderdelen beschikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een nieuw roetfilter, katalysator, koplampen, motorkap of andere onderdelen, u vindt ze allemaal bij ons.

De automerken die wij binnen krijgen bestaan uit zowel middenklassers als het luxere segment. Dit geeft u de mogelijkheid om tegen zeer scherpe prijzen topkwaliteit onderdelen aan te schaffen.

Zo bestaat ons assortiment uit onder andere:

 • Peugeot onderdelen
 • Renault onderdelen
 • Citroen onderdelen
 • BMW onderdelen
 • Mercedes onderdelen
 • Volvo onderdelen
 • Audi onderdelen
 • Volkswagen onderdelen
 • Saab onderdelen
 • Ford onderdelen
 • Opel onderdelen

Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Naast de bovengenoemde merken bieden wij namelijk ook tweede hands onderdelen aan van nog veel meer automerken. Op onze website vindt u het actuele aanbod van binnengekomen sloopauto’s en bijbehorende onderdelen.

Overigens bieden wij ook gloednieuwe auto onderdelen aan die wij wereldwijd tegen eveneens zeer scherpe prijzen inkopen. Op deze manier kunnen wij u een zo compleet mogelijk assortiment bieden.

Als RDW gecertificeerde autosloperij mag u er van uit gaan dat alle auto’s bij ons uiteraard eerst gevrijwaard zijn voordat wij de betreffende onderdelen aanbieden. Wij weten bovendien alles van de onderdelen die wij binnen krijgen. Zo vermelden wij altijd het bouwjaar, de kilometerstand en aard van eventuele schade van de sloopauto. Op deze manier komt u niet voor vervelende verassingen te staan wanneer u bij ons uw tweede hands auto onderdelen koopt.

Zeldzame gebruikte auto onderdelen

Feit is dat onderdelen van een youngtimer of oldtimer vaak niet meer geproduceerd worden. Hierdoor kan het u veel meer moeite kosten om alsnog deze auto onderdelen te vinden. Een oplossing is daarom om te kijken naar tweedehands auto onderdelen. Bij De Boer auto onderdelen is de kans groot dat u alsnog dat ene specifieke auto onderdeel voor uw youngtimer of oldtimer vindt tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Auto onderdelen kopen

Bent u op zoek naar een specifiek auto onderdeel of vindt u het leuk om eens rond te kijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom op ons terrein in Stadskanaal (Groningen).

Ook kunt u ons uiteraard telefonisch, per e-mail en zelfs via social media bereiken. Onze medewerkers denken daarbij graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Zij zijn immers gespecialiseerd in het demonteren van auto’s. Bekijk hier al onze contactgegevens en openingstijden.